Πώς θα βοηθήσουμε τα μαλλιά μας να μην πέφτουν;

Οι φυσικές βιταμίνες βοηθούν στην αποκατάσταση της τριχόπτωσης για αυτό και ψάχνοντας πολύ κατέληξα σε αυτά τα 4 υλικά τα οποία αναγράφω παρακάτω ώστε να μας δώσουν μια ασπίδα στο τριχωτό της κεφαλής.. 
Υλικά:
•Μια μεγάλη κουταλιά γιαούρτι
•Μια ολόκληρη μπανάνα
•Ένα ποτήρι του τσαγιού Gel Aloe Vera
•Μια αμπούλα Βιταμίνη Ε (το εσωτερικό του χωρίς τον φλοιό) όπως παρακάτω στην εικονα:
Ο συνδυασμός αυτών των υλικών θα μας βοηθήσει στο να θωρακίσουμε τον πυρήνα της τρίχας για να μην χάνουμε πολύ μαλλί κατά τις περιόδους άνοιξης και φθινόπωρου,όπου οι περισσότεροι χάνουμε πάνω από 50 με 100 τρίχες ανά ημέρα.. Στην περίπτωση όμως που κανείς διαπιστώσει, ότι αυτή η απώλεια τριχών δεν υποχωρεί αλλά γίνεται όλο και πιο έντονη, τότε θα πρέπει να συμβουλευτεί ειδικό γιατρό και συγκεκριμένα δερματολόγο, ο οποίος και θα εκτιμήσει την κατάσταση.
 
Οδηγίες :

Βάζουμε όλα μαζί τα υλικά,μαζί με το εσωτερικό της βιταμίνης,σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάμε. Η μορφή του θα γίνει κρεμώδες και με τα χεράκια θα απλώσετε πρώτα στις ρίζες των μαλλιών και ύστερα στις άκρες όπως στις φωτογραφίες παρακάτω: 
 Στη συνέχεια αφήνουμε για περίπου 20'-30' και λούζουμε τα μαλλιά μας με κάποιο ειδικό σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης ώστε να βοηθήσουμε περισσότερο την κατάσταση. Επαναλάβετε 2-3 φορές την εβδομάδα!

Tip
°Μπορείς αντί για μπανάνα 🍌 να χρησιμοποιήσεις ένα πολύ ώριμο αβοκάντο 🥑 το οποίο έχει και φυτικά έλαια. 
°Το προϊόν που περίσσεψε μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε ένα τάπερ στην κατάψυξη μέχρι την επόμενη φορά που θα θελήσετε να το χρησιμοποιήσετε με την προϋπόθεση ότι θα το έχετε βγάλει από την κατάψυξη για να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να το χρησιμοποιήσετε!

Εύχομαι να σας φάνηκε ενδιαφέρον αυτή μου η πρόταση και να γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια! Περιμένω τα αποτελέσματα σας και θα χαρώ να σας δείξω και τα δικά μου. 
Τα λέμε σύντομα σε ένα επόμενο post!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Να κάνω ισιωτική κερατίνη στα μαλλιά μου;

Καταπολεμήστε την κατακράτηση υγρών και μειώστε το βάρος σας

Η Καλλυντική Φροντίδα Απαραίτητη στη Γυναίκα!