Καταπολέμηση κυτταρίτιδας..

Σαπούνια με λούφα από φυσική γλυκερίνη, για peeling σώματος και καταπολέμηση κυτταρίτιδας.

Η Loofah είναι από τα παλαιότερα φυτά στον κόσμο που χρησιμοποιείται για βαθιά απολέπιση και αποτελεσματικό μασάζ, διατηρώντας έτσι την καλή κατάσταση του δέρματος.Δεν χρειάζεται σφουγγάρι στο μπάνιο, η λούφα αναπληρώνει το σαπούνι. Σε συνδυασμό με το φυσικό σαπούνι γλυκερίνης δημιουργεί έναν υπέροχο αφρό και παρέχει στην επιδερμίδα έντονη δράση κατά της κυτταρίτιδας, βελτιώνει την ελαστικότητα της και την αφήνει με μια τέλεια όψη. Τα Σαπούνια με λούφα, είναι επιπλέον εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια, που τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος κι αφήνουν το δέρμα απαλό και αρωματισμένο.. Χρησιμοποιείτε ως εξής: Σε βρεγμένο δέρμα με κυκλικές κινήσεις προς την μεριά της καρδιάς μερικές επαναλήψεις ..Αφήνεις για λίγο να δράσει,ξεπλένεις  και είσαι έτοιμη. Η συχνότητα μπορεί να είναι στο καθημερινό σας ντουζ. 



Κορίτσια μπορώ να σας πω,πως δε περίμενα ένα ''σαπουνάκι'' να κάνει τέτοια δουλειά ...αλλά κι όμως ... Δε φαίνεται από τη πρώτη στιγμή όμως σε βάθος χρόνου χωρίς παύση έχεις ορατά αποτελέσματα..
Επίσης αν συνδυαστεί με μία κρέμα σύσφιξης τα αποτελέσματα είναι ακόμη πιο γρήγορα!
Η πρόταση μου είναι αυτό το καταπληκτικό προϊόν της LIERAC :
σε συνδυασμό με ένα τέτοιο τύπου σφουγγάρι :
που βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση του προϊόντος και την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος μας,καταφέρνει να δράσει αποτελεσματικά...
Το προϊόν αυτό χρησιμοποιείται τοπικά σε μπράτσα,κοιλιά,γλουτούς,μπούτια ή γάμπα.. ΔΕΝ είναι κατάλληλο για όλο το σώμα ..

Κορίτσια  δοκιμάστε αυτόν τον συνδυασμό προϊόντων και θα έχετε αποτελέσματα ... Αν γυμνάζεστε τα αποτελέσματα να ξέρετε πως θα είναι πιο σύντομα!   ❤ 👌

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Να κάνω ισιωτική κερατίνη στα μαλλιά μου;

Καταπολεμήστε την κατακράτηση υγρών και μειώστε το βάρος σας

Η Καλλυντική Φροντίδα Απαραίτητη στη Γυναίκα!